Part Time
Belnino

Sales Agent - Nijkerk

€11 - €15 per uur + bonussen

/

Nijkerk, Gelderland

/

/

Part Time

Job beschrijving

Wie zijn wij?
Belnino is een sales organisatie met vier locaties in Nederland; Nijkerk, Nijmegen, Almere en Eindhoven. Wij zijn hard aan het groeien en zoeken nieuwe collega’s die samen met ons willen groeien en zichzelf willen blijven ontwikkelen!

Wat ga je doen?
Als klantadviseur bij Belnino ga je potentiële klanten bellen voor KPN zakelijk. Door een luisterend oor te bieden weet jij de behoeftes van de klant te achterhalen. Zo kan jij de klant voorzien van advies met daarbij een passend pakket. Jij weet door middel van leuke gesprekken en een persoonlijke aanpak de klanten een tevreden gevoel te bezorgen.

Waar kun jij op rekenen?

We gooien je natuurlijk niet in het diepe! Je begint voor een goede start in onze organisatie met een 3 daagse training. Daarnaast krijg je alle ruimte en ondersteuning die je nodig hebt om uit te kunnen blinken in de functie. Ben jij klaar voor je volgende uitdaging? Dan gaan wij samen in gesprek om te kijken waar jouw ontwikkelkansen en doorgroeimogelijkheden liggen.

· Verdien tussen de €11,- en €15,- per uur + bonus of verdien tot wel €100,- per sale;

· Tussen de 20 en 40 uur beschikbaar per week;

· Flexibiliteit, bij ons plan jij je eigen werktijden;

· Geen ervaring? Geen probleem wij leiden je graag op;

· Te gekke bedrijfsfeesten;

· Een hecht en gezellig team;

Waarom solliciteren?
Je wordt onderdeel van het outbound salesteam. Het team bestaat uit collega's met zeer uiteenlopende achtergronden. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen; hun inzet en de uitstekende adviezen die ze de klanten bieden. Wil jij onderdeel worden van dit te gekke team? Druk dan op de sollicitatiebutton hieronder of bel met één van onze recruiters op 033-200 70 93.

Soort dienstverband: Voltijds, Deeltijds, Freelance / zzp

Salaris: € 11,00 - € 15,00 per uur + mooie bonussen

Aanvullende vergoedingen:

  • Bonusregeling
  • Commissie

Arbeidsvoorwaarden:

  • Bedrijfsfeesten
  • Flexibele werkuren
  • Kerstpakket

Werkschema:

  • ma-vr


Veelgestelde Vragen