Afgelopen zaterdag hadden wij een personeelsfeest. Een samenzijn van alle kantoren en afdelingen bij elkaar. Wat was het een mooie en fijne avond. Het mooie van mijn werk is dat iedereen altijd even een praatje wilt maken en vertellen hoe blij ze zijn met de kans die jij ze gegeven hebt! Een nieuwe collega komt naar me toe en zegt: Simoon nogmaals dank voor deze mooie baan, ik heb de afgelopen maand meer verdiend dan in de 6 maanden tijd bij de supermarkt. Tevens heb ik er een nieuwe familie bij gekregen, voel me zo welkom bij jullie! Heb hem verteld hoe trots hij daar op mag zijn en hij dit allemaal zelf heeft gedaan.

Enige wat wij doen bij Belnino BV is geloven in iedereen. Wij maken geen onderscheid in leeftijd, je verleden, je afkomst. Hoe groot je rugzak ook is bij ons ben je welkom!

De reden waarom ik dit deel is omdat we allemaal merken hoe lastig het is om personeel te krijgen. Hoe leuk je bedrijf ook is, hoeveel je verdiend bij je nieuwe baan. Mensen zouden het zelf moeten ervaren.

Ook jij bent welkom om onderdeel te worden van ons team!
Voor meer vragen over welke functies er momenteel beschikbaar zijn mag je mij altijd een bericht sturen ! Jobnino CaffèNino Belnino BV

Related Post

View All Post
No items found.